Mjesec započinje SAFT-anjem na flooru na prvom izdanju novog klupskog programa uz gosta Tomu R-a

Tekst: promo

Prvo izdanje SAFT-a u goste dovodi Tomu R, perspektivnog hrvatskog producenta underground deep house žanra koji će predvoditi tročlani, pažljivo birani lineup


Početak mjeseca obilježit će prvo izdanje klupskog programa Saft u organizaciji domaćih DJ-a i producenata ParexceLabsa i Babčea.

Tako će 06. ožujka u zagrebačkom noćnom klubu Aquarius u glavnoj ulozi zasvirati Tome R, DJ i producent iz Trogira.

“Kad s tobom žele suradnju i remikseve ti rade velikani poput Mihai Popoviciua, Markusa Homma, a produkciju ti charta Archie Hamilton, to već govori mnogo. Specifični, sočni deep house/tech zvuk koji je razvio sa svojim Sit Down Recordings redovito zasjeda na Beatportove top chartove. Sa svakim novim izdanjem, Tome R strpljivo se, stepenicu po stepenicu, penje sve više i više”, opisuju organizatori svog gosta.

Tome R
Foto: privatni album

“Mišljenja smo da je čovjek i suviše samozatajan za to koliko je veliko ime na globalnoj sceni. Zauzet produciranjem, u Zagreb ne dolazi često i baš zato bila bi velika šteta propustiti uživo čuti ono što će velikani underground deep housea vrtjeti tek za koji mjesec”, naglašavaju organizatori.

Dario Todorović, poznat kao Babče, televizijski je reporter, zaljubljenik u glazbu i idejni je začetnik SAFT-a.

Svoj house zvuk brusio je u Funku, Pločniku i ostalim zagrebačkim klubovima.

“Moćni razglas i intimna atmosfera kakvu nudi floor A1 u Aquariusu savršena je kulisa za pričanje jedne nove, duboke i nasmijane priče”, ističe Babče.

Babče
Foto: privatni album

Negdje u isto vrijeme, u istom gradu, ali na drugim mjestima, sličnu je muziku na svojim pločama slušao i tek ponegdje vrtio i drugi akter ove priče – Robert Midžić znan kao ParexceLabs.

ParexceLabs se udubio u svoj posao dizajniranja aplikacija, a glazbi se više posvećivao s produkcijske strane. Ujedno je rasla i njegova kolekcija deep housea i čekala da bude puštena na nekim od njegovih omiljenih mjesta.

ParexceLabs
Foto: privatni album

Nakon jedne lude večeri u Funku, gdje su Babče i ParexceLabs vrtjeli b2b, rodila se ideja da zajedno pokrenu večer posvećenu “samo kvalitetnom, pravom, muškom deepu”.

Uz ovu trojku, line će upotpuniti i student audioinženjeringa Pino Banda, momak koji se krije iza imena Foundate.

“Fini, mekani deep dub i minimal zvuk je kojim se potpisuje mladi Pino Banda. Svoje znanje o glazbi pretače ne samo u setove koji se uživo mogu čuti u klubovima, već i u vlastitoj produkciji u koju je zagazio u suradnji s Tonijem Teskerom“, kaže Babče.

Foundate
Foto: privatni album

“Dečko je to s nevjerojatno istančanim uhom za glazbu pa imajte upaljen radar da vam ne promaknu stvari koje se već masteriraju i spremaju za objavu”, poručuju organizatori.

Program počinje u 23 sata, a cijena ulaznice do 01 sat iznosit će 40 kuna, nakon čega raste na 50 kuna.

Više informacija i novosti o programu pronađi na službenom Facebook događaju.


DIJELIMO 2×1 UPAD!

Šeraj Facebook objavu članka (javno) na svom profilu, u komentaru označi svoju pratnju i osiguraj si besplatno mjesto u prvom redu do podneva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *