Pločnik ima novi koncept u suradnji s Radijem 808 koji će te spasiti u doba bez floora

Pandemija koronavirusa oduzela nam je noćni život kakav smo donedavno poznavali, ali kreativci iz svijeta glazbe i medija pronalaze nove načine da ti približe dobru muziku i vedru energiju. Pločnik i Radio 808 udružili su snage i uskoro ti donose
‘Zvuke dnevne sobe’

Tekst: promo


“Kao i u većini Europe i svijeta, kod nas su na snazi preporuke i mjere za prevenciju širenja koronavirusa. U zatvorenim prostorima nema plesnog podija, distanca je dio nove svakodnevice, a maske se po novom nose i u zatvorenim prostorima ako kapaciteti ne omogućavaju održavanje fizičkog razmaka… I što sad?! Ostati doma, gledati vijesti i bedirati se u kontinuitetu?! Dignuti ruke i odustati od stvari do kojih nam je stalo? Ne, ne…”, riječi su ekipe iz zagrebačkog Pločnika koja stoji iza novog projekta ‘Zvuci dnevne sobe’.

Pločnik
Foto: Press

Pločnik ima prijedlog kako da zajednički provedemo i prebrodimo ova hrđava vremena:

“‘Zvuci dnevne sobe’ predstavljaju novi koncept, prilagođen aktualnim i izvanrednim prilikama, kroz koji će naši stalni, stari, ali i novi suradnici (glazbenici, DJ-i, producenti, promoteri, izdavači, party animals…), odsvirati, selektirati ili predstaviti glazbu koju stvaraju ili slušaju u kućnoj atmosferi, odnosno unutar svoje dnevne sobe.”

Pločnik
Foto: Instagram

Tu novostima nije kraj! Svi koji se iz bilo kojeg razloga ne mogu uživo pridružiti showu, to će moći učiniti iz vlastitog dnevnog boravka.

“‘Zvuci dnevne sobe’ zaživjet će kao nova radijska emisija, emitirana u programu Radija 808! Ostani na vezi i provjeri događanja koja ćemo kroz ovaj koncept najaviti idućih dana. I bez sumnje i dalje ostajemo odgovorni!” zaključuju pokretači projekta, dodajući da će mjesta biti isključivo sjedeća i ograničena na šest osoba po stolu – bez rezervacija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *