DUJO

IME I PREZIME: Dujo Jokić

MATIČNA SCENA: Zagreb

KOLEKTIV: River Festival


Dujo, vinil fanatik i prije svega zaljubljenik u zvuk, dolazi iz Duge Rese, a svoj put kao DJ započinje 2012. godine. Glazbu opisuje kao vječno putovanje zabave i emocije, a upravo to je ono što svojim setovima želi prenijeti publici.

Dujo je, uz nekoliko istomišljenika i prijatelja, mozak koji stoji iza River Festivala, događaja koji služi kao platforma za promoviranje domaće elektroničke scene na obalama rijeke Mrežnice. Svoj glazbeni izričaj tijekom godina nadopunjuje, stoga se u njegovoj kolekciji mogu pronaći raznoliki žanrovi – od housea, tech housea, deep housea pa sve do tvrdih zvukova techna i dub techna jer, kako kaže, svaka traka je alat koji će nekoga rasplesati.

Do sada je natupao na mnogim mjestima, no kada je riječ o najdražem nastupu, bez razmišljanja izdvaja onaj koji ga je i motivirao da nastavi tim putem. “UESNXTGEN – moj prvi nastup u gradu Zagrebu. Tada sam upoznao mnoge današnje kolege. Sirup je bio pun, a mi ”novi klinci” smo im baš zadali!” ističe Dujo koji je bio dio b2b projekta Reversed Sentence prve tri godine svoje DJ karijere.

Dujo danas solira, ali je uvijek otvoren i zagrijan za dobar b2b ili suradnju s istomišljenicima i “sličnozvučnicima”.

OMILJENI DJ: Ne mogu odabrati jednog.

OMILJENI PRODUCENT: Ne mogu odabrati samo jednog.

OMILJENI LABEL: Stvarno ne mogu odabrati samo jedan

OMILJENI FESTIVAL: River Festival

OMILJENI EP/LP: Nisam siguran.


BOOKING INFO:

SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/dujo-joki

FACEBOOK: https://www.facebook.com/dujo.jokic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *