PYTZEK

IME I PREZIME: Mario Kolonić Pytzek

MATIČNA SCENA: Zagreb

LABEL: Burek


Ovaj osjebujni lik na domaćoj je sceni jedan od seniora kada su u pitanju dostignuća, a sve podebljava i činjenica da je suvlasnik Burek Music-a kojeg čine Burek, Barba i Pomalo. DJ-a već dugi niz godina kroz koje je prošao mnoge rezidecije – od one u bivšem Poratu u Pirovcu (danas poznatom kao Barbarella’s Discotheque) do one u bivšoj zagrebačkoj miljenici underground scene, Sirupu, kroz razne klupske programe.

Njegovi setovi uglavnom odišu vedrim i plesnim zvukom začinjenim kiselinom, groovom, vokalima, a nerijetko i pokojim tvrdim beatom. ‘Puštam sve što se da DJ-ati’, jednostavno navodi Pyzek. Također, Mario na svojim nastupima okuplja publiku koja se uredno voli isplesati na probrane deep house zvukove koji su i svojevrsni lightmotiv njegovog glazbenog stvaralaštva.

U ovom dugom periodu svoje DJ karijere, Pytzek je mnoge klubove, livade, šume i stanove počastio svojim setovima, a one najdraže nije mogao izdvojiti. Svi sudionici zagrebačke scene, i oni koji to požele postati makar na jednu noć, Pytzeka najčešće mogu uloviti u Funku, Podmornici i Mastersu.


BOOKING INFO: mario@burekmusic.com

SOUNDCLOUD: 

www.soundcloud.com/burek
www.soundcloud.com/barba_records

DISCOGS:
https://www.discogs.com/label/229909-Burek
https://www.discogs.com/label/769940-Barba-Records
https://www.discogs.com/label/1002377-Pomalo

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/pytzek
https://www.facebook.com/burekmusic

INSTAGRAM:
www.instagram.com/pytzek
www.instagram.com/burekmusic/

TWITTER: https://twitter.com/burekmusic

BANDCAMP: https://burek.bandcamp.com/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *