Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Gars nam je kroz nekoliko stvari rezimirao 2018. godinu

Ljubitelj sjetnog, melankoličnog i kiselog zvuka opisao nam je uskoro svršenu godinu kroz nekoliko stvari koje su ju obilježile te izdvojio događaje po kojima će ju zauvijek pamtiti

Baš kao i svima nama, i Danielu Garciji 2018. godina donijela je mnoge nove stvari, iskustva, poznanstva i avanture u život. Ipak, ovaj egzotični momak određene događaje ističe kao ‘highlighte’ godine koja je na svom izmaku, a koja ne bi bila ista bez pojedinih suradnji i glazbe bez koje nitko od nas ne može.

“S obzirom na to da nisam baš izlazio puno u 2018. godini, događaji koji su mi obilježili proteklu godinu su zadnja dva gostovanja u Kocki u Splitu”, kaže Gars prisjećajući se nastupa na rođendanskom partyju rezidenta kluba Kocka, El Commanda, kao i onog uoči gostovanja Alienate.

Gars rado ističe kako Kocka ima posebno mjesto u njegovu srcu: “Volim Kocku i ljude u organizaciji tamo, ekipa je uvijek vrh kao i obično, a nema ništa bolje nego raditi ono što voliš sa prijateljima.”

Također, jedna situacija obilježila je i njegovo stvaralaštvo. “Na prvom od dva gostovanja, ekipa je složila studio u Kocki pa sam prtljao po Machineu i složio kostur za traku, misleći da ne zvuči loše. Na drugom gostovanju sam ušao u studio preslušati što sam napravio prošli put i ipak nije zvučalo baš dobro”, priznaje uz smijeh.

Osim brojnih događaja koji su mu obogatili ovu godinu, istu ulogu imale su i pojedini glazbeni komadi.

Gars izdvaja pet stvari koje su mu obilježile 2018.:

Circus Theme Music

“Ova stvar nam je u uredu na poslu bila soundtrack za svaki put kad se dogodi neki kaos. Kad bi se desilo neko sr*nje bi je ili pustili ili otpjevali. Uglavnom, išla je jaaaako često.”

Roxy Music – More Than This

“Na ovu sam se stvar ljubio s curom.”

Binary Digit – MA RTZ

“Ova stvar mi ima neku pozitivnu zaigranu notu i taman mi je za srijede u Funku. Pustio sam je curi i rekla mi je da je ista kao i sve druge koje vrtim. Tužno sam joj uzvratio da nema pojma.”

Modeselektor – Modeselektion Vol. 04

“Lory D-ev Boiler room je nešto najbolje ikad i ova stvar mu je bila u live-u i načekao sam se dok konačno nije izašla.”

Cobra Man – Occifer

“Jednostavno ti se nemože ne sviđati ova stvar.”