Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Isprati 2022. godinu uz Rolandovu selekciju: Član kolektiva RNDM i VHS daje ti pet traka koje su mu obilježile prosinac

Riječki DJ Roland dao nam je uvid u svoju playlistu i podijelio pet fantastičnih traka koje su mu obilježile posljednji mjesec u godini. Uživaj u slušanju!


Sigurno već znaš simpatičnog Riječanina Rolanda koji svoju ljubav prema glazbi dijeli s dvije klupske obitelji – kolektivima RNDM i VHS, na relaciji Zagreb-Rijeka. Miksete se primio još 2013., a nekoliko godina kasnije ludo se zaljubio u vinile i gramofone. Iako mu je house glazba bila prva ljubav, Roland se ne voli žanrovski ograničavati i rado koketira s raznim stilovima, što je potvrdio i selekcijom svojih prosinačkih favorita.

Roland

Za kraj godine, s nama je podijelio pet stvari koje su mu obilježile posljednji mjesec u 2022. godini i otkrio nam zašto je odabrao baš njih. Baci uho!

1. Sleep D – Bass’d In Berlin

“Ovo je jedna od novijih traka koje često znam pustiti u jutarnjim šihtama za najemotivnije plesače”, poručuje Roland.

2. Jeku – Third Eye

“Uvijek sam imao fetiš na warm-up setove, jer je to super prilika za eksperimentiranje. Ova traka se savršeno uklapa u tu kategoriju”, kaže.

3. Volta CabShujumi (Original Mix)

“Stvari ovog producenta čine stalnu postavu u moj torbi s pločama. Točka. P.S. Hvala Kim Ono na savjetu *pusa*!” dodaje Roland.

4. Bunzinelli – Nova

“Još jedna traka koja je zapravo obilježila cijelu godinu. Uvijek je rado slušam. Ne mogu si pomoći, volim masno”, ističe član kolektiva VHS i RNDM.

5. Marlon Hoffstadt aka DJ Daddy Trance – Moments Of Extasy

“I za kraj – rave on!” zaključuje Roland i želi ti puno dobre glazbe u 2023. godini. 😉

Foto: Facebook