Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Justin Cudmore ti preporučuje par stvari za slušanje na plaži i otkriva dojmove o nastupu u Tisnom

Američki producent i DJ Justin Cudmore, koji čini trećinu postave Hot Mix crewa s Mike Servitom i Gunnarom Haslamom, ove se godine hrvatskoj publici predstavio po prvi put nastupom na Love Internationalu u Tisnom. Otkrio nam je dojmove i preporučio ti par super stvari za slušanje na plaži


Među brojnim atraktivnim imenima koja su ove godine upotpunila line up Love International festivala na Gardenu, našao se i Justin Cudmore.

Amerikanac je kao DJ i producent na sceni aktivan već godinama, a dosad je izdavao na etiketama poput Phonica White, The Bunker New York, Honey Soundsystem Records i Interdimensional Transmissions. Također, u kombinaciji s Mike Servitom i Gunnarom Haslamom čini crew Hot Mix, a svojom kiselom, plesnom i uplifting glazbom ovog je ljeta rasplesao posjetitelje festivala na tišnjanskoj plaži.

“Love International je za mene bio prekrasno iskustvo! Ovo je bio moj prvi posjet Hrvatskoj, prema tome i Gardenu. Obiteljska atmosfera i nevjerojatan osjećaj zajedništva među artistima i organizatorima je ono što sam osjetio na festivalu”, prisjeća se Cudmore.

Justin Cudmore u Tisnom
Foto: Instagram

Uz ozračje, Justina je ponajviše oduševilo i samo mjesto radnje: “Vrlo sam sretan što sam bio pozvan svirati na beach stageu. Mislim da je ovo najljepši ‘setting’ na kojem sam ikad svirao! Također, ovo je bio prvi put da sviram na europskom festivalu. Nadam se da su i svi ostali na plaži :).”

Kako je htio iskoristiti svaki trenutak boravka u Tisnom, Cudmore je poslušao neke od kolega i lagano zapartijao. “Produžio sam svoj boravak na festivalu kako bih uživao u Tisnom i boat partiju. ESP party brod uz zvuke Lovefingersa, Heidi Lawdena i Romana Flugela je bio fantastičan. Općenito je sva glazba bila top top!” kaže.

Justin Cudmore @ Mixmag Lab, NYC
Foto: Instagram

Nakon što je napustio Hrvatsku, Justin se primio obaveza kojih ovog ljeta u njegovom rokovniku ne nedostaje.

“Upravo sam dovršio emisiju u Lisabonu i Parizu nakon Love Internationala – sada se opuštam u Berlinu naredna dva tjedna prije Berlin Pridea. U petak uskačem u vlak kako bih svirao s Vincentom Neumannom i Tama Sumom u Leipzigu. Turneju završavam početkom kolovoza u Amsterdamu svirkama na IS Burningu“, otkriva Cudmore za kraj.

Justinova preporuka za plažu:

Mr. James Barth – Hold Still

Pasteur Lappe – Na Real Skele Fo Ya

Those Guys – Tonite

Nail – Slap My Ass

Klein & MBO – The MBO Theme