Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Brazilski vizionar Marcal gost je prvog izdanja nove klupske večeri Thermal, a pridružit će mu se i poznati osječki DJ

Zagrebačka elektronička glazbena scena postaje bogatija za još jedan program – Thermal. Prvo izdanje ove klupske večeri uveličat će i inozemni gost, brazilski glazbenik Marcal


Thermal je nova klupska večer bazirana u Zagrebu, a debitantski party održat će se 25. ožujka u noćnom klubu Aquarius s početkom u 23 sata. Novonastali program ima za cilj približiti specifičan techno zvuk hrvatskoj publici te predstaviti neka od trenutno najzastupljenijih imena na europskoj sceni.

Glavni gost prvog izdanja Thermala je Marcal – brazilski vizionar čije su trake neizostavan dio setova brojnih techno majstora današnjice. Njegova produkcija osigurala mu je i stalnu podršku svjetski poznatih kolega, poput Bena Klocka, Freddyja K, Setaoca Massa, Rødhada, DVS1-a, Lukea Slatera i mnogih drugih.

Thermal

Ni njegove DJ vještine nimalo ne kaskaju za produkcijom. Tome u prilog ide i podatak da mu je ovo već treća europska turneja na relativno kratkom, ali iznimno plodnom glazbenom putovanju. Na kalendaru za ovu turneju, uz kultni Aquarius, našli su se i europski techno divovi kao što su Vault u amsterdamskom Radionu te legendarni Fuse u Bruxellesu.

Uz Marcala, na voznom redu večeri je i Volster, jedan od utemeljitelja techno scene u hrvatskoj te osnivač klupske večeri TRAUM i izdavačke kuće Secession. Zahvaljujući ovim projektima, osječki DJ i producent zaslužan je za postavljanje Hrvatske na techno kartu svijeta.

Volster

Uz Marcala i Volstera, koji sami garantiraju jedan od najvećih doživljaja za ljubitelje techna u Hrvatskoj, lineup će upotpuniti i mladi lokalni glazbenici – Secco te Vazdaisti.

Ulaznice po cijeni od 15 eura dostupne su samo na ulazu.

Želiš besplatan upad? Skokni do našeg Instagram profila i okušaj svoju sreću u giveawayju!

Foto: press, Instagram (@marcal.s9) / Tekst: promo