Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Dimensions Festival izbacio lineup za ovogodišnje izdanje, upotpunjava ga i dvoje hrvatskih DJ-eva

Dimensions Festival i ove godine stiže u Tisno uz pregršt sjajnih glazbenih imena


Iako smo još daleko od ljeta, festivali koji se odvijaju na Jadranskoj obali već su počeli s objavom lineupa za ovogodišnja izdanja.

Među prvima to je učinio Dimensions Festival koji se održava od 29. kolovoza do 2. rujna na tišnjanskom Garden Resortu.

Dimensions Festival
Dimensions Festival

Uz mnogobrojne europske i svjetske izvođače, poput Djruma, Helene Hauff, Darwin, Mad Miran, Jane Fitz, Peach, Spekkija Webua, Batua, DJ Stingrayja 313, Reptanta, Willow i Vladimira Ivkovića, ovoga ljeta nastupit će i dvoje hrvatskih DJ-eva.

Riječ je o El Commandu koji djeluje kao član kolektiva PULP i TAMAN te Maji Pa iz bRAVEa. Dok je ona već imala prilike zasvirati na poznatom britanskom festivalu, mladom Splićaninu ovo će biti prvi nastup.

Dimensions Festival 2024

“Jedva čekamo ovih pet dana u našem malom komadiću raja. Uskoro vas očekuje još najava u vezi boat partyja i afterpartyja te drugih zanimljivosti koje pripremamo ove godine”, poručuju organizatori.

Kao i prijašnjih godina, ulaznice za Hrvate prodavat će se po nešto nižim cijenama, a za više detalja prati službenu stranicu Dimensions Festivala.

Podsjetimo, prije četiri godine festival je preselio iz Pule u Tisno. Kako su organizatori tada naveli, jedan od glavnih razloga za dolazak na novu lokaciju bila je i mogućnost da se svakog gosta dočeka u šarmantnom gradiću.

Foto: press