Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Hospitality On The Beach: D’n’B ljetnu avanturu za pamćenje ove godine povest će zvuci Andy C-ja, Noisie i S.P.Y.-ja

Ljubitelji drum’n’bassa i ovog će ljeta plesati na neka od omiljenih imena na drugom izdanju britanskog festivala u tišnjanskom The Garden Resortu


Nakon prošlogodišnjeg debitantskog izdanja, Hospitality On The Beach i ove godine vraća se u The Garden Resort na samom početku špice ljeta, od 11. do 17. srpnja.

Fotografija Hospitalitydnb.
Foto: Press

Drum’n’bass festival koji se smjestio na bajkovitoj plaži u Tisnom dio je festivala Hospitality In The Park, nominiranog za najbolji festival 2018. godine na DJ Mag Awardsu.

Jedan od headlinera koji će zasvirati tik uz Jadransko more je i pionir Andy C koji se upisao u povijest nakon što je rasprodao Wembley Arenu. Uz njega, na glavnoj pozornici nastupit će i London Elektricity, High Contrast, Kings of the Rollers, Danny Byrd, Noisia i Flava D.

Foto: Press

Iz soundsystema na Sunandbass pozornica grmit će glazbena priča Brazilca DJ Markyja, kao i Fabia, Makotoa i Nu:Logica. Za ljetnu old skool avanturu zadužena su imena na Dubplate Style stageu među kojima valja istaknuti S.P.Y.-ja, DJ Die-ja, DJ Storma, Nu:Tonea i DJ Mantru.

Foto: Press

Sestrinjska etiketa HOTB-a Med School također će predstaviti neke od talenata, poput Etherwooda, Whineyja, Bopa i Kryrist. Kako je na njemu jednu večer dobio EXIT Records, pozornicom će zavladati i dBridge, Doc Scott te Skeptical.

Britanski producent i vlasnik Shogun etikete rasplesat će prisutne na Shogun Audio stageu, uz glazbenu podršku Alexa Pereza, SpectraSoula i Benny L.-a.

Foto: Press

Uz mnoga druga najavljena imena, The Garden Resort zaživjet će uz više od 100 izvedbi raspoređenih kroz pet dana.


Više informacija o kupnji ulaznica, kao i novosti i detalje programa pratite na službenom Facebook događaju.