Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Kolektiv Staple ugostit će hrvatskog producenta čije trake puštaju brojni inozemni DJ-evi

Ove subote u Katranovom prostoru sprema se minimal tech “domaćica”


Podmornica “Penetrator” M5-72 u Katranu mjesto je radnje idućeg događanja u organizaciji kolektiva Staple. Ivan P i Bosk pripremaju party 6. travnja 2024., a ugostit će hrvatskog producenta Teskeru.

Mladi DJ s trenutnom adresom u metropoli bavi se produkcijom već sedam godina, a njegov zvuk postao je prepoznatljiv i izvan naših granica. Suvlasnik je nezavisne etikete KUBIK koju je pokrenuo s riječkim kolegom Makarunom.

Staple w/ Teskera [Kubik] @ Podmornica, Katran

Teskera svakodnevno provodi sate u studiju kako bi brusio svoje vještine i neprestano pronalazio novu inspiraciju. Da mu se trud isplatio, najbolje potvrđuju izdanja na vodećim ro-minimal labelima, poput Micronica Recordsa, Kashatskikh Recordsa, Hoomidaasa, Intelligent Sounda, Odd Pleasuresa i Savera. Imao je prilike surađivati i s brojnim regionalnim etiketama, među kojima su brosh, Amaylia Records, THANQ Music i Not Allowed.

Teskera

Neka od dvadesetak izdanja svrstana su na TOP 10 ljestvice popularnih download servisa te su redoviti dio repertoara mnogih minimal DJ-eva. Sredinom ožujka, zagrebački producent “izbacio” je novi EP ‘It’s Not Here’ na kojem se nalazi i remiks u režiji njemačkog dvojca Superlounge.

Podsjetimo, Staple su pokrenuli Bosk i Ivan P, a nedavno su im se pridružila i dva nova člana – Branko Vuković iz Crne Gore te srbijanski DJ Petar P. Krajem prošlog mjeseca dečki su odradili prvi showcase u beogradskom klubu RAFT 25TH, gdje su ugostili Matu Čeku iz Miniwala.


Cijena ulaznice za nadolazeći Stapleov party iznosi 10 eura. Za sve novosti prati Facebook događaj ili Instagram profil kolektiva.

Foto: Instagram, press