Legendarna Jabuka u house izdanju uz Imogen i Felvera

Tekst: Press

Imogen Label Night prvi put u klubu na Jabukovcu uz novi stejdž i ozvučenje. Gost Antonija Zuze i Ilije Rudmana ovog petka 13-og je Felver


Pedeset i dvije su joj godine, a ova dobrodržeća dama još prati moderne trendove. GK Jabuka se otvara i ljubiteljima house glazbe ugošćujući po prvi put Imogen Label Night. Osnivači Imogen Recordingsa Antonio Zuza i Ilija Rudman odlučili su jednu od svojih popularnih večeri održati u kultnom klubu na Jabukovcu, a za ovu priliku kao pojačanje pozvali su starog prijatelja Jabuke – Felvera.

Felver
Foto: Press

Jedan od posljednjih romantičara na sceni, Marijan Felver istaknut će kako ga se ne može definirati bez glazbe koju smatra sjajnim medijem za razmjenu energije i povezivanje s ljudima. U pauzi između dva Stereotipa, razmjenjuje energiju na učestalim nastupima diljem zemlje, a nerijetko u raznim izdanjima svira i u Jabuci.

Antonio Zuza
Foto:Press

Ondje će se idućeg petka 13-og povezati sa Zuzom i Rudmanom uoči njihovog premijernog ukazivanja na Jabukovcu. Živahni dvojac, udružen odnedavno u Imogen Soundsystem, sprema nekoliko singleova u zajedničkoj produkciji, koji bi trebali izaći na ljeto.  Istodobno, pripremaju i nova izdanja na Imogen Recordingsu, među njima i ponovnu suradnju sa slavnim Brand New Heaviesima.

Ilija Rudman
Foto: Press

Iskusni trojac, već provjeren u zajedničkim nastupima, zapljusnut će tako najnovijim house zvucima Jabuku koja će za ovu prigodu biti osvježena već dobro poznatim Imogenovim zvučnim sustavom te novouređenim stejdžom. Ovaj petak 13-i bit će sretan za posjetitelje Jabuke.


Više informacija i novosti o programu prati na službenom Facebook događaju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *