Love International i Dimensions Festival promijenili datume održavanja! Jedan te čeka u rujnu, a na drugom plešemo iduće godine

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, Love International i Dimensions Festival odlučili su odgoditi događanja za kasnije termine. Dok će se jedan ipak održati ovoga ljeta, organizatori drugog poručili su da se vidimo tek u 2022. godini

Iako smo ove godine svi željno iščekivali plesati pod otvorenim nebom na neka od najboljih inozemnih i domaćih glazbenih imena, čini se kako ćemo s pojedinim festivalima, nažalost, morati još malo pričekati.

Foto: press

Naime, britanski Love International, koji se trebao održati od 13. do 19. srpnja, odgođen je za isti termin iduće godine.

“Teška srca i s velikom žalošću obavještavamo vas da moramo odgoditi ovogodišnje izdanje Love Internationala za 2022. godinu. Kao i svi, bili smo pozitivno nastrojeni i nadali se dobrim vijestima o međunarodnim putovanjima, ali zbog nužne samoizolacije i PCR testiranja, uz trenutnu neizvjesnost, smatramo da je ovo najbolja odluka za sve uključene u ovu priču.

Shrvani smo što ni ove godine ne možemo biti svi zajedno u Tisnom. Postali smo zajednica, odnosno proširena obitelj s toliko plesača i DJ-a koji se svake godine iznova vraćaju kako bi stvorili sjajne uspomene, stoga nam teško pada što ih neće biti ni ovoga ljeta. Sve kupljene karte vrijedit će za 2022. godinu od 13. do 19. srpnja.

Ako poželite zadržati ulaznice za iduću godinu, podrazumijeva se da ćemo vam pružiti najbolju priliku da se na zabavu koju svi volimo vratite još jači. Naravno, razumijemo da je ovo svima bilo teško pa se ako odlučite za povrat novca, sve informacije o postupku potražite na stranici Resident Advisora ili kod nas na odjeljku FAQ.

Želite li i dalje otputovati u Hrvatsku u srpnju, a znamo da mnogi od vas hoće, tim Garden Resorta najavljuje kako će odmaralište biti otvoreno. Barovi i restorani bit će u funkciji s glazbom i večernjim programom – bez naknade za ulaz. Ova odluka nas je pogodila, ali znamo da će 2022. godina biti još bolja.”


Love International tim

S druge strane, Dimensions Festival odgodio je održavanje događanja za nešto kasniji termin ovog ljeta. Umjesto 1.-5. srpnja, posjetitelji će se moći prepustiti uživanju u dobroj glazbi na tišnjanskom Garden Resortu i u šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila od 2. do 6. rujna.

“Napravili smo sve što je u našoj moći da se festival održi u najavljenom terminu početkom srpnja, ali još uvijek postoje velike nesigurnosti oko održavanja festivala početkom ljeta, uz niz ostalih koje se tiču nesigurnosti u vezi putovanja, kao i realizacije događanja uz visoke standarde. Sigurnost posjetitelja, osoblja, izvođača, kao i lokalnog stanovništva, nam je kao organizaciji od iznimne važnosti.

Pomicanjem termina održavanja na kraj ljeta, možemo garantirati sigurniji događaj, sa značajnijom zaštitom od virusa. To nam ujedno ulijeva više povjerenja da će se festival na kraju i održati, uz mogućnost da se okupimo nakon dugotrajnog čekanja (što nam je svima i više nego potrebno).

Ostalo je još puno sadržaja koje ćemo otkriti u narednom razdoblju, poput primjerice boat partyja, after partyja, rasporeda po pozornicama, itd. Sve kupljene ulaznice bit će automatski prebačene na novi termin, raspoložive za sve koji nam se i dalje mogu pridružiti. Ako niste u mogućnosti prisustvovati u novom terminu održavanja ili imate bilo kakva pitanja i zahtjeve, slobodno se obratite našem timu putem e-adrese info@dimensionsfestival.com.

Za sve koji su uplatitli smještajne aranžmane putem naše web stranice, uskoro stižu povratne informacije, a ukoliko imate pitanja obratite se na enquiries@thegarden.hr.”Tim Dimensions Festivala

Festivalske early bird regionalne ulaznice u ograničenoj količini se mogu kupiti u Entrio sistemu i na Entrio prodajnim mjestima. Festivalska ulaznica ne uključuje koncert otvorenja, boat partyje i after partyje. Ulaznice za koncert otvorenja, boat partyje i after partyje će se prodavati odvojeno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *