Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Love International izbacio prvi val izvođača za 2020. godinu

Iako smo se tek nedavno oprostili festivalske sezone, pripreme za iduću već lagano kreću. Tako je britanski festival Love International objavio prvi val imena koja će nagodinu nastupiti na tišnjanskom Garden Resortu, a uz ona dosad poslušana, stižu mnoga nova i zanimljiva


Love International iduće ljeto slavi petu godišnjicu te, nakon prošlogodišnjeg rasprodanog izdanja, stiže s još bogatijim lineupom.

Iako se prethodnih godina održavao krajem lipnja i početkom srpnja, nadolazeće izdanje pomaknuto je na sam početak ljetne špice pa u 2020. u Tisno stiže od 15. do 21. srpnja.

The Garden Resort
Foto: Press

Također, osim novog datuma, objavljena su i prva imena na čije ćemo setove plesati od jutra do sutra, a među stalnim izvođačima koji se na Love International vraćaju svake godine, tu su i neka nova koja će vas sigurno razveseliti.

Prvi line up za 2020.
Foto: Press

Među imenima koja smo već imali prilike čuti ponovno stižu Andrew Weatherall, Palms Trax, Hunee, Axel Boman, Roman Flugel, DJ Tennis, Job Jobse, Midland, Optimo, Horse Meat Disco, Lovefingers, Craig Richards, Ben UFO, Shanti Celeste, Saoirse, Moxie, Orpheu The Wizard, Eris Drew, Octo Octa i drugi.

Nova lica koja će svoju magiju odraditi iza pulta Love Internationala po prvi put su Body Hammer, Carista, Chaos in the CBD, Danielle, Elena Colombi, Nosedrip, Phunong Dan, Ross from friends (DJ set), Roza Terenzi, Yu Su i Project Pablo.

Hunee
Foto: Daryl Cauchi

Spomenuti artisti svoje će glazbene priče ispričati u sklopu dnevnog i noćnog programa u tišnjanskom Gardenu, kao i na omiljenim boat partyjima, u klubu Barbarella’s Discotheque te na ranojutarnjim Sunrise Sessionsima.


Više informacija o samom festivalu i kupnji karata te novosti o nadolazećem programu pronađi na službenom Facebook događaju.