Love International vraća se u Tisno s nikad boljim lineup-om, a na njemu su i brojna hrvatska imena

Nakon što je gotovo dvije godine željno iščekivao proslavu svoje pete godišnjice, Team Love najavljuje maestralan povratak u Tisno s novim, uzbudljivim imenima, među kojima su i brojni hrvatski DJ-evi. Dugoiščekivani Love International festival održat će se od 13. do 19. srpnja 2022. godine, a mnogi će se složiti da lineup nikad nije bio bogatiji


Prošle godine pandemija koronavirusa pomrsila je planove brojnim organizatorima festivala, no stvari se polako vraćaju na svoje, a s njima – u dosad najboljem izdanju, na Garden Resort ponovno stiže i Love International.

U razdoblju od 13. do 19. srpnja 2022. godine Tisno će razdrmati brojna cijenjena glazbena imena, ali i neki od domaćih DJ-eva koji dosad još nisu imali prilike stati za pult u sklopu poznatog britanskog festivala.

Love International festival
Foto: Facebook

Peto izdanje Love Internationala svojim nastupom uveličat će Palms Trax, Ben UFO b2b Craig Richards, Call Super b2b Object, Elena Colombi, Fantastic Man, Ivan Smagghe b2b Vladimir Ivković, Job Jobse, Luca Lozano, Mad Miran, Red Axes, Paranoid London, Roza Terenzi, Roman Flügel i mnogi drugi inozemni glazbenici, dok ćemo od hrvatskih izvođača slušati Adriatic Coasting, Adriatic Social Club, Bakulu, Beepolara, Carnera, Fabiana Matešu, Iliju Rudmana, Lawrencea Kleina, Maju Pa, Mimija, Matu Kokića i Tonka.

Love International 2022
Foto: press

Ulaznice su već puštene u prodaju na službenim stranicama Love International festivala po punim cijenama, no kao i prijašnjih godina, očekuje se kako će za državljane Ex-Yu zemalja biti dostupne karte za nešto manje novca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *