Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Metz Attack i Bokon pozdravljaju ljeto open-air partyjem: “Svi su na popisu”

Vodički kolektiv Metz Attack treću godinu zaredom zatvara ljeto “u polju”, a ove i godine udružili su snage s Udrugom mladih Bokon pa partijanerima pripremaju najposebnije izdanje dosad


Kolektiv Metz Attack Vodicama je donio novu tradiciju – već tri ljeta ljubiteljima dobre glazbe i plesa u prirodi 21. rujna pripremaju ljetnu završnicu partyjem “u polju”, točnije na livadi Kozara u blizini svog malog mjesta.

Baš kao i lani, i ove godine članovi kolektiva – Fabian Mateša, Tonko i Carnero snage su udružili s Udrugom mladih Bokon, koju su 2017. godine osnovali njihovi prijatelji u svrhu promicanja urbane kulture u Vodicama.

Fotografija Udruga Mladih Bokon.
Plakat za BKN x MA
Artwotk: Mislav Matić

Iako su dosad sva trojica imala običaj zasvirati na svojoj ljetnoj završnici, ove godine od domaćina će za pult stati samo Carnero, uz pojačanje dragih gostiju – Papa Guzixa, Nina Barbina i Gumma.

Za razliku od uobičajenih programa, za ovaj vam neće trebati karta. “Svi su na popisu”, u šali ističe Carnero, jer je ulaz slobodan za sve, baš kao i na prethodnim izdanjima. Na mjestu održavanja bit će postavljena kutija za dobrovoljne donacije za sve one koji žele podržati ovu glazbeno-plesnu priču.

Bokon x Metz Attack 2018
Foto: Facebook

Podsjećamo, ekipa iz Metz Attack na lanskom je izdanju ugostila Foxyja i
Oluyju
, dok je na prvom partyju uz domaćine zasvirao i Mr. D.

Također, za veseli trojac ovo je ljeto bilo ispunjeno gažama pa su svoj potpis ostavili na Love International Festivalu, LUZ-u, Blast Festu, Magic Sound Of Dalmatia, Lost In The Renaissanceu te Beata & Graffita pt.2 (također u organizaciji Udruge mladih Bokon).

Fabian Mateša na Love Internationalu 2019

Ako još ne znaš gdje bi plesao za vikend i nalaziš se u blizini Vodica ili ti zvuči zabavno još jednom za kraj potegnuti na more, bokom se pridruži napadu metova u polju i reci posljednje ‘zbogom’ ljetu!


Više informacija i detalja o programu pronađi na službenom Facebook događaju.