Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Mun Sing svira ‘live’ na debitantskom izdanju Valuea – novog klupskog programa koji vrijedi posjetiti

Upoznaj novu umjetničku platformu koja priprema mnoštvo opakih gostovanja u bliskoj budućnosti. Prvi na redu je Mun Sing


Tijekom ove godine na našoj sceni pojavili su se brojni novi programi, a među njima je i Value. Riječ je o klupskoj večeri koju pokreće SZCH, karizmatični istarski DJ s adresom u Zagrebu.

“Value je projekt na kojem već neko vrijeme radim. Težim stvaranju platforme koja nudi koja raznovrstan sadržaj, od glazbe do vizualnih umjetnosti. Kroz Value želim predstaviti talente u usponu, ali nova lica sa svjetske scene”, poručuje osnivač.

Value presents: Mun Sing [UK]

Prvo izdanje ove glazbene priče obilježit će live izvedba Mun Singa, britanskog glazbenika i člana poznatog techno benda Giant Swan. Debitantski party održava se 27. listopada u Željezničaru. Uz pokretača programa i inozemnog gosta, za DJ pult stat će i splitski as El Commando.

Pravog imena Harry Wright, 31-godišnji producent stiže u našu metropolu iz Bristola. Glazbom se bavi više od čitavog desetljeća, a najboljeg prijatelja i suradnika Robina Stewarta upoznao je kao klinac u skate parku. Iako aktivno radi na zajedničkom projektu, Mun Sing odlučio se intenzivnije posvetiti i samostalnim izdanjima.

Mun Sing
Foto: Jennifer Lo

Proteklog lipnja “izbacio” je svoj prvi album pod nazivom Inflatable Gravestone. Trake koje ga sačinjavaju odražavaju emocije i doživljaje koje je proživio nakon smrti oca ovisnika u jeku pandemije. LP istražuje ideje o “duhovnosti” povezane s ovisnošću o supstancama i mehanizme nošenja s tugom.

Usto, ima za cilj istaknuti važnost humora kao distrakcije pri suočavanju s gubitkom. Koketirajući s pomalo nezgrapnim i sugestivnim ritmovima, kroz navedeno izdanje provlači se prava centrifuga stilova, od igre s dekonstrukcijom do bubblegum bassa i wonkyja. Osim ovog albuma, britanski DJ broji solo izdanja na etiketama SVBKLT i Illegal Data.

“Ne mogu pretpostaviti kakav će biti Mun Singov nastup u Željezničaru, no jedno je sigurno – ili će te oduševiti ili neće. Nema između”, kaže SZCH.

Osim Instagram profila i Facebook stranice, Value ima službenu web stranicu na kojoj možeš pratiti sve aktualne novosti o nadolazećim događanjima. Usto, na njoj te ubrzo očekuju i virtualne izložbe i drugi zanimljivi umjetnički projekti.

Cijena upada za prvo izdanje Valuea iznosi 12 eura, a karte su dostupne isključivo na ulazu.

SZCH

Foto: Instagram / Facebook