Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Na četvrtom Rave Balu čagere će rasplesati Markus Fix i Omar pod otvorenim nebom dvorca Lukavec

Već tradicionalni dvorski plesnjak ove će godine, u organizaciji Sindikata i Miniwala, ugostiti frankfurtskog DJ-a Markusa Fixa i sisačkog Pulseovca Omara na 12-satnoj čagici nadomak Zagreba


Dvorac Lukavec, koji se u pisanim izvorima prvi puta spomenuo 1257. godine, već se četvrtu godinu u lipnju svakodnevno spominje među ljubiteljima elektronske glazbe i dugog, žestogod plesa pod nebom Zagreba. Ovaj spomenik burne povijesti toga kraja ove će godine 15. lipnja od 14:00 do 02:00 sata biti pod vladavinom kolektiva Sindikat i nove klupske priče Miniwal na još jednom Rave Balu.

Rave Bal 2018
Foto: Petar Vuković

Uz rezidente Matu Čeku i Denisa Beifussa, iza pulta u goste stiže njemački DJ Markus Fix, kao i pomoć iz Siska, Omar iz sisačkog Pulsea. “Markus nam je već duže vrijeme zanimljiv i svojim izborom glazbe da će se čarobno uklopiti u interijer dvorca”, ističu organizatori.

Markus u ove krajeve dolazi po prvi puta, a dosad je imao prilike svirati rame uz rame s velikanima elektronike poput Dominika Eulberga, Loco Dicea, Troyja Piercea, Vere, Doraina Paića, Tobija Neumanna i drugih.

Markus Fix
Foto: Facebook

Osim gostiju, ono što se svaki puta mijenja je i scenografija te vizualni identitet samog prostora, za što je zadužen Miniwal pod vodstvom Gane Elez. “Ove godine selimo šank u veću prostoriju te dodajemo još poneki produkcijski trik za ugodnije uživanje gostiju”, otkrila je Gana koja je priču s Miniwalom službeno na noge postavila početkom ove godine.

Rave Bal 2018
Foto: Petar Vuković

Za sve one koji ni nakon 12 sati čaganja ne žele ići doma organiziran je i
službeni after party kojem će moći pristupiti svi posjetitelji s narukvicama Rave Bala. Režija afterpartyja pripala je mladom, ali aktivnom kolektivu Synesthesia, a on će se odvijati u tajnosti pa će koordinirate lokacije biti poznate rejverima s Bala. Cijena karte za afterparty iznosit će 20 kuna.

Ulaznice u pretprodaji su rasprodane, no na ulazu će biti dostupno još 300 karata po cijeli od 140 kuna.