Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Slučajni klupski program slučajno slavi godišnjicu, a nastao je dan prije događanja – baš kao i svako izdanje AD HOC-a dosad

Godinu dana mlad program koji se održava u Medikinom Surogatu ove subote slavi rođendan uz šest lokalnih DJ-eva


AD HOC je slučajno nastao simpatičan klupski program koji se održava u bivšem Chakka’s Room-u AKC Medike, sadašnjem Surogatu, koja idućim partijem obilježava svoju prvu godišnjicu.

Voditelji programa u subotu 29. lipnja spontano su odlučili pripremiti vam rođendansku zabavu uz šest domaćih imena – FM-a, Kris, Duje, Paška Gaćine te domaćina El Commanda i Allana.

Foto: Privatni album

“Prvi AD HOC bio je prije točno godinu i tjedan dana – tako je započela priča sa Surogatom, barem dijelom Surogata koji se bavi programom elektroničke glazbe. Tada smo, u biti, shvatili potencijal prostora i nas u njemu”, otkrili su organizatori ove slučajne, ali uspješne priče.

Ono po čemu se razlikuje od drugih programa na sceni, AD HOC nije zahtjevao veliku pripremu već je u zadnji tren okupio DJ-e na line up i napunio podij.

Foto: Privatni album

“Prvi party osmišljen je u doslovno sat vremena i objavljen na dan održavanja. Bilo je jeb*no. Ujutro je dvorište bilo prepuno super ljudi koji su se još uvijek dobro zabavljali pa je sve potrajalo čak i duže od planiranog”, prisjećaju se.

Foto: Privatni album

Cijela ideja nastala je s jednim ciljem: “Jako nam se sviđala ideja da se takvom ad hoc zabavom možemo spasiti od onog što bi potencijalno (nama) bio dosadan vikend”, zaključuju organizatori.

Više detalja i informacije o nadolazećem AD HOC-u pronađite na službenom Facebook događaju.