Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Nedavno pokrenuta klupska večer nastavlja serijal zanimljivih gostovanja s talijanskim DJ-em Alaricom

Alarico je prije nekoliko godina pokorio talijansku techno scenu, a sada dolazi u Hrvatsku kao gost klupske večeri Thermal


Talijanski DJ Alarico premijerno stiže u Zagreb. Glazbenik poznat po nekonvencionalnom načinu produkcije headliner je još jednog izdanja programa Thermal koje će se održati 9. veljače 2024. u zagrebačkom klubu Aquarius.

THERMAL W/ ALARICO [KLOCKWORKS, PRIMAL INSTINCT]

Nakon što je 2021. godine osvojio scenu netipičnom glazbenom estetikom, ambiciozni Talijan nije se zadovoljio statusom glazbenika u usponu. Ubrzo je “izbacio” dva izdanja na etiketi Mutual Rytm i još jedno na znamenitom Klockworksu.

Nedugo zatim, uslijedile su turneje diljem svijeta zahvaljujući kojima je u kratkom roku postao dobro znano ime među ljubiteljima techna.

Alarico

Uz Alarica, plesnim podijem “zakormilarit” će i mlade snage domaće techno scene – rezidenti Kongres Kolektiva BU_MF i A’Jitam Da’a te Secco, pokretač klupske večeri Thermal.

Podsjetimo, Thermal je klupska večer sa fokusom na novom techno zvuku i predstavljanju kvalitetnijih svjetskih umjetnika hrvatskoj publici.

Secco
Foto: @secco.wav

Protekle su godine kroz Aquarisov booth provukli imena koja “pale i žare” inozemnom techno scenom, no još se nisu imali prilike predstaviti domaćim plesačima. Među njima su brazilski virtuoz Marcal, Nijemci Phil Berg i Egotot te Yanamaste iz Gruzije.

“Vrhunska produkcija Aquariusovog A2 floora pobrinut će se da ni ovaj događaj ne odstupa od najviših standarda europskog clubbinga. Cijeli doživljaj večeri biti će upotpunjen moćnim sound systemom koji u kombinaciji s lightom stvara savršen ambijent”, ističu organizatori.

Aquarius Club
Foto: @aquariuszagreb

Ulaznice su dostupne u pretprodaji putem Resident Advisora, a moći će se kupiti i na ulazu.

Za sve novosti i aktualne informacije prati službeni Facebook događaj ili Instagram profil klupske večeri Thermal.

Tekst: press / Foto: press, Instagram