Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Objavljen konačni lineup za nadolazeći Dimensions Festival koji se po treći put održava na Garden Resortu

Napokon je objavljen finalni lineup za ovogodišnje izdanje popularnog festivala koje se po treći put zaredom odvija na očaravajućem Garden Resortu u Tisnom


Nakon što je lani proslavio 10. obljetnicu, Dimensions Festival i ovog se ljeta vraća na jadransku obalu. Jedanaesto izdanje festivala održava se od 31. kolovoza do 4. rujna, a na tišnjanski Garden Resort dovodi brojne poznate umjetnike iz cijelog svijeta.

“Ovo je možda i najbolje izdanje do sada. U sklopu njega, vraćaju se mnogi favoriti, neki novi umjetnici i kolektivi te stari i novi prijatelji. Ulaznice se prodaju brzo pa svoju ugrabite na vrijeme”, poručuju organizatori na društvenim mrežama uz objavu finalnog lineupa.

Dimensions Festival 2023

Carl H, Donato Dozzy, Dr. Rubenstein, Anz, DJ Stingray 313, Helena Hauff, ISAbella, Paramida, Lena Willikens, Nicolas Lutz, Nite Fleit, Roza Terenzi, D. Tiffany i Objekt samo su neki od DJ-a koje ćeš moći poslušati, a popisu se pridružuju i hrvatski artisti – DJ Buraz, Fabian, Matija Duić te Ivna Ji.

Uz nezaobilazne boat partyje na Argonautu i after partyje u noćnom klubu Barbarella’s Discotheque, ovoga ljeta očekuje se nezaboravan provod!

Dimensions Festival

Podsjetimo, prije tri godine poznati festival preselio je iz Pule u Tisno. Kako su organizatori tada naveli, jedan od glavnih razloga za dolazak na novu lokaciju bila je i mogućnost da se svakog gosta dočeka u šarmantnom gradiću.

Ovo ribarsko selo puno je restorana, barova, pekarnica, hotela i privatnih smještaja, što ga čini savršenim mjestom za opuštanje nakon tulumarenja. Centar grada udaljen je svega 10 minuta pješice of The Garden Resorta, a obiluje i privatnim apartmanima za grupe posjetitelja. Zadarski i splitski aerodromi su u blizini i na samo sat vremena vožnje te nude veliki izbor povoljnih letova.

Dimensions Festival

Sve novosti o 11. izdanju festivala prati na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu Dimensionsa.

Foto: Facebook