Platfus je novi klupski program u revitaliziranom i svježe uređenom prostoru Aquariusa

Mimi i Labud, članovi dugogodišnjeg kolektiva Ekstrakt od ovog će vikenda popisu klupskih programa u Zagrebu pridružiti jedan novi pod nazivom Platfus. Njime na nekoliko sati oživjeti kultni Aquarius i njegovo novo ruho, uz Nebuloza kao lokalno pojačanje


Nakon devet uspješnih Ekstrakt z Bregov partyja na Sljemenu, mnogobrojnih all nightera u Mastersu te događaja s kvalitetnim inozemnim gostima, Mimi i Labud 15. veljače domaćoj publici predstavljaju novi klupski program pod nazivom Platfus, koja će se premijerno održati u nedavno ponovno aktivnije zaživljenom klubu na zagrebačkom Jarunu.

Fotografija ekstrakt.
Labud i Mimi (Ekstrakt z Bregov 2016
Foto: Facebook

“Platfus je naš novi program koji kreće u revitaliziranom i svježe uređenom A1 prostoru kultnog zagrebačkog Aquariusa. Koncept Platfusa je jednostavan – opušteni clubbing u intimnijoj klupskoj atmosferi uz moćan razglas i prikladno razrađenu scenografiju”, kažu organizatori kojima se prostor spomenutog kluba iz nekoliko razloga učinio idealnim za novu plesnu avanturu.

“Manji A1 prostor Aquariusa upravo je idealan poligon za ravnjanje tabana na Platfusu, i to ne samo zbog svoje pozicije, gabarita i unutarnjeg uređenja, već i svoje mitske povijesti, kako općenito za zagrebačku (i hrvatsku) scenu elektroničke glazbe, tako i za nas osobno”, objašnjavaju Platfusovci.

Također, Mimija i Labuda za ovaj klub vežu i posebne uspomene zbog čega mu se sada opet vraćaju. “Budući da smo neka od svojih prvih i najintenzivnijih klupskih iskustava imali upravo u starom Aquariusu na sjajnom Loops programu gdje smo se i zarazili clubbing virusom koji nas 25 godina kasnije još uvijek čvrsto drži u zagrljaju, posebno nas veseli predstaviti Platfus program baš u kultnom A1″, ističu organizatori.

U dobrom društvu uvijek je bolje pa će se tako Mimiju i Labudu na prvom izdanju Platfusa pridružiti kolega s lokalne scene: “Samozatajni Nebuloz, po nama jedan od najboljih domaćih DJ-a, je kao i razlog zbog kojeg smo ga odabrali – jednostavno poseban. Nebulozovi setovi su tehnički besprijekorno precizni, a selekcija koja komotno šeće kroz žanrove i razdoblja se poklapa s našom filozofijom klupske glazbe.”

Kako bi clubbing iskustvo bilo potpuno, pored Nebuloza, Mimija i Labuda na gramofonima, za sound i light pobrinut će se ekipa iz BTY produkcije koja će ekskluzivno za prvi Platfus u A1 postavlti zloglasni Void Acoustics soundsystem – ovim momcima, kako kažu, “zvukovno najljepše klupsko ozvučenje” koje su imali prilike čuti.

Fotografija Ugruva Smeka.
Void Acoustics soundsystem
Foto: Facebook

Više informacija o programu kao i novosti vezane uz prvo izdanje Platfusa pratite na službenom Facebook događaju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *