Pogledajte spot za ‘Iron Flute’, stvar domaćih glazbenih snaga – Zarkoffa, Galgenaugena & Le Chocolate Noira

‘Iron Flure’ je stvar iz glazbene radionice triju dobro znanih producenata – Zarkoffa, Le Chocolate Noira i Galgenaugena, a nedavno je objavljen i videospot za istu, kreiran pod redateljskom palicom Jakše Jukice


Videospot za stvar ‘Iron Flute’ snimljen je u Tvornici željezničkih vozila Gredelj, a sve scene uspješno su snimljene u svega dva dana. Čitav koncept osmislio je, režirao, snimio i montirao Jakša Jukica, a odabrana lokacija postala je mjestom radnje zahvaljujući atmosferi koja ima sličnosti s mjestom nastanka same skladbe.

Naime, ‘Iron Flute’ je snimljena u napuštenom laboratoriju nekadašnjeg Instituta Željezare Sisak, gdje je danas smješten poduzetnički inkubator PISAK. Spomenuti laboratorij je neko vrijeme bio mjesto održavanja improvizacijskih sessiona pod nazivom Synth Lab.

Glazbu potpisuju Zarkoff, LCN (Fiume, Le Chocolat Noir) i Galgenaugen (ex-HPX), no kako je u vrijeme snimanja samo Zarkoff bio u Hrvatskoj, on se jedini pojavljuje u spotu, što mu je ujedno i prvo “glumačko” iskustvo.

Istoimeni EP je objavljen 2017. godine za izdavačku kuću Helene Hauff, Return To Disorder. Tada je objavljen i videospot za pjesmu s EP-a pod nazivom ‘Penalty For Violation’, nastalu u suradnji s Cyborgs On Crack, a kojeg je izradio BAKA kolektiv.

Također, berlinska publika ovog će vikenda imati priliku pobjeći od stvarnosti uz izvedbu Zarkoffa i DJ Losera u sklopu klupskog programa She Lost Control u OHM Berlinu pa ako planirate put u njemačku metropolu, i sami se zaletite podržati ekipu.

Foto: Goran Nježić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *