Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Riverov kraj počinje promo partyjem uz rezidente festivala i dva pomoćna igrača s lokalne scene

Na red je došlo prvo ovosezonsko kupanje, no ne u još uvijek ledenoj Mrežnici već glazbenoj selekciji domaćih DJ koja će na jednu noć (i jutro) zavladati zagrebačkim SoundFactoryjem


River Festival se nakon četiri uspješno odrađene sezone odlučio umiroviti pa će svojim petim i posljednjim održavanjem zauvijek zaokružiti tu riječnu priču pod nazivom River’s End 2019.

Kako bi se adekvatno oprostili od programa koji je svojim postojanjem pridonio umrežavanju i dobrom plesu na domaćoj elektroničkoj glazbenoj sceni, Riverovci u subotu 02. ožujka pripremaju promo party u zagrebačkom klubu SoundFactory.

Priču će, prije konačnog zatvaranja, najprije otvoriti rezidenti festivala – Dujo, Gars i Tvrko, a u pomoć im pristižu dva lokalna gosta – SZCH iz low income $quada te Sladoled iz kolektiva Fonetika.

Program započinje u 02:00 sata te će trajati sve do prijepodneva, točnije 13:00 sati, a cijene ulaznice kreću se između 30 i 50 kuna, ovisno o vremenu dolaska.

Više detalja i dodatne informacije o River Promo partyju potražite na službenom Facebook događaju.

MRTVA EGZOTIKA DIJELI 2×1 upad! Shareaj Facebook objavu članka (javno) na svom profilu uz #prvokupanje i osiguraj si besplatno mjesto u prvom redu na prvom posljednjem plesu!