Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Sedam sjajnih setova domaćih DJ-eva koje smo izvukli iz naftalina uljepšat će ti prve dane nakon izolacije

S obzirom na to da ćemo na nove klupske avanture uz plesne setove domaće DJ ekipe morati još neko vrijeme pričekati, idealan je trenutak da se prisjetimo još nekih od najboljih iz njihove arhive. U nastavku izdvajamo sedam sjajnih glazbenih priča hrvatskih DJ-eva i DJ-ica u kojima ćeš nesumnjivo uživati nasamo, ali i koje možeš ponosno upaliti kad ti ekipa svrati na (d)ruženje


ANAKO (PULP)

SoundCloud samozatajne članice splitskog kolektiva PULP upotpunjuje tek jedan, ali vrijedan set pun dinamične i uplifting glazbe koja će te u trenu natjerati da upališ Shazam.

CHILLIN GLOW (FREEMENTAL, HYPNODELIX)

Dvojac koji stoji iza Freemental Festivala i djeluje kao član kolektiva Hypnodelix ovim je setom upotpunio glazbeni program Mo:Dem festivala prije četiri godine, a vjerujemo kako bi te i danas privukao u prve redove.

MIMI (EKSTRAKT)

Dobro znani Ekstraktovac kroz silne godine svoje DJ karijere servirao je mnoštvo odličnih setova koje uvijek vrijedi poslušati, a ovaj izvučen iz naftalina vratit će te na floor zagrebačkog kluba Masters ne tako davne 2014.

PHILIPP ITD (LOŠE DRUŠTVO)

Začetnik čakovačke kupske večeri Eclectic Perception prije godinu dana ovim setom predstavio je domaćoj publici svoj glazbeni izričaj i zaradio (i više nego) prolaznu ocjenu.

https://soundcloud.com/philippltd/65443a

PYTZEK

Suvlasnik etikete Burek ljubiteljima elektroničke glazbe poznat je već dugi niz godina, a set star čitavo desetljeće i danas će, bez sumnje, rasplesati svakog party nostalgičara.

VLAD’O (VHS)

Član kolektiva VHS složio je set za sve noćne ptice željne dobrog zvuka u kasne sate, neovisno o tome radite li noćnu smjenu ili samo tumarate internetom zbog nesanice.

TONKO (METZ ATTACK)

Mladi Vodički DJ i 1/3 kolektiva Metz Attack domaću publiku dosad je počastio samo jednim setom na svom SoundCloudu, koji će već nakon prvog slušanja zaraditi vrlo visoko mjesto na svačijoj ljestvici.

https://soundcloud.com/tonko-0/lovila