Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

U/OFFU nastavlja niz zanimljivih gostovanja ‘vrućim’ imenom čije trake nerijetko čujemo u hrvatskim klubovima

Stvari Gamme Intela neizostavan su dio glazbenog repertoara brojnih domaćih DJ-eva. Na oduševljenje mnogih, roterdamski producent konačno stiže u Zagreb kao headliner idućeg izdanja klupske večeri U/OFFU


Glaskin, Aloka i Sha Ru glazbenici su koja je šibenski DJ Grumen ugostio u sklopu svog programa U/OFFU, a niz nastavlja još jednim aktualnim imenom.

Naime, 1. prosinca zagrebačka publika moći će poslušati Gammu Intela, umjetnika roterdamskih korijena koji će ovom prilikom stati za pult kluba Željezničar.

U/OFFU pres. Gamma Intel (Nerve collect,Pinkman,Mechatronica)

“Gamma Intel nam je jedan je od trenutno najzanimljivijih producenata i DJ-eva današnjice. Od samog početka bio je pri vrhu to-do liste. On je zapravo i najbliži zvuku kojeg U/OFFU želi prezentirati. Ovo bi mogao biti najbolji desant na Željezničar do sada, jako se veselimo”, poručuje organizator u ime cijelog tima.

Punog imena Laurens van de Werken, nadareni Nizozemac broji izdanja na etabliranim etiketama kao što su Mechatronica, brokntoys i Pinkman. Krajem 2022. godine pokrenuo je label Nerve Collect u suradnji s kolegom i prijateljem Identified Patientom. U fokusu im je “anksiozna glazba za nemirne umove” s kojom su u kratkom roku postigli zavidan uspjeh na svjetskoj sceni.

Gamma Intel
Foto: @leroyverbeet

Posljednjih godina, Gamma Intel svirao je na raznim europskim festivalima, poput Dekmantela, Ombre i Dimensionsa. Također, dijelio je pult s Djrumom, Rozom Terenzi, DJ Overdoseom, Mad Miran i drugim poznatim glazbenicima.

Osim na poslovnom polju, roterdamski producent ima se čime pohvaliti i u privatnom životu. Nedavno je postao tata dječaka po kojem je nazvao svoj novi EP ‘E.M’. Izdanje od šest traka istražuje prostore u kojima se isprepliću bass, tehno, elektro i acid, a dostupno je na vinylu i u digitalnom formatu.

Gamma Intel sa sinom
@moving__closer x @grammaintel

Uz glavnog gosta, večer će upotpuniti b2b nastup Carnera (Metz Attack) i Allana (All/One, TAMAN, KaosLab).

Za zagrijavanje je zadužen Grumen koji ne krije koliko je uzbuđen oko nadolazećeg partyja: “Očekujemo opasne trake, još ozbiljnije plesne pokrete, međusobno poštovanje i brigu te, naravno, ‘vruću’ atmosferu.”

Ulaznice su dostupne u pretprodaji na stranicama Resident Advisora po cijeni od 16 eura.

Foto: Instagram / Leroy Verbeet