Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Upoznaj Kongres – novi multidisciplinarni kolektiv koji priprema debitantski party u zagrebačkoj Močvari

Kongres je novi kolektiv koji čini grupa kreativaca i DJ-a, a ove subote predstavit će svoj projekt na prvom partyju u Močvari


Posljednjih mjeseci klupska scena vrvi od zanimljivog programa, a bogatom popisu pridružuje i novi kolektiv – Kongres.

Potaknut potrebom i željom za stabilnijim noćnim životom i proširivanjem scene, ovaj kolektiv osnovan je kao platforma za umjetnost, kulturu i clubbing s fokusom na iskustvo.

Kongres w/ Nove Tendencije, Secco, Vazdaisti & Viduka

Kongres čine mladi istomišljenici i kreativci sa sjedištem u metropoli koji djeluju i u sklopu drugih kolektiva. U ovom izdanju inkluzivnost stavljaju ispred ekskluzivnosti, a zajedničke ciljeve ispred individualnih.

Premijerno predstavljanje platforme održat će se 1. travnja u zagrebačkom klubu Močvara, a lineup će popuniti četiri člana kolektiva koji aktivno sudjeluju u oblikovanju novog vala hrvatske techno scene.

klub Močvara

Ovoga puta nastupit će Nove Tendencije (Ivan Matana) iz Metrosonicsa, Secco (Alen Merdan) iz kolektiva Thermal i Low End, Viduka iz Mediummovementa te Vazdaisti (Grgur Nikica Vuleta) iz Princip.ba koji je ujedno i pokretač ove klupske priče.

Uz navedenu ekipu, kolektiv čine i Bnkii (Domagoj Josić), Pres (Dominik Presečki), Cevi (Ivor Bulaja), Kobali (Marko Kobali), Vla’a (Matija Vlajcic), Vid (Vid Šimatović), Alaut Petchknock (Marin Suić) i Patrik Bartoš koji je zadužen za light i dizajn uz Ivana Matanu.

Viduka, Secco, Vazdaisti i Nove Tendencije

Osim serijala događanja, dečki planiraju raditi i na drugim zanimljivim projektima, poput podcast kanala, radionica, izložbi, bloga, tribina i vlastitog labela.

Ulaznice za prvo izdanje Kongresa mogu se kupiti isključivo na ulazu po cijeni od 8 eura do ponoći i 10 eura nakon.

Ako želiš besplatan upad, skokni do našeg Instagram profila i okušaj svoju sreću u giveawayju!

Foto: press / Tekst: promo