Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Zagrebačko-riječki kolektiv prekida pauzu od inozemnih gostovanja uz house ikonu Fantastic Mana

VHS priprema plesnjak s poznatim gostom – australskim producentom Fantastic Manom


Jogurt, sliP, Vlado Kaponja, Sandro Bešlić i Roland članovi su kolektiva VHS, a 22. ožujka 2024. ugostit će glazbenika koji uživa veliku pažnju hrvatske publike.

Riječ je o Fantastic Manu, melburnškom DJ-u s trenutnim sjedištem u Berlinu. Pokretač etikete Superconscious Records zasvirat će u Masters Clubu uz podršku nabrojenih domaćina koji ga prate još samih početaka.

VHS w/ Fantastic Man (Superconscious, DE)

Vrlo brzo prepoznat među publikom i kolegama, Mick Newman poznat je po eklektičnim glazbenim izdanjima, sjajnim remiksevima te setovima obojenima melodijom i hipnotičkim ritmovima.

Crpeći inspiraciju iz bogate povijesti elektroničke glazbe, u svojim trakama odaje počast prošlosti dok hrabro korača neistraženim teritorijima.

Inovativan pristup produkciji ubrzo mu je osigurao podršku cijenjenih imena, poput Aphexa Twina i Larryja Hearda, kao i suradnje s labelima iz cijeloga svijeta.

Fantastic Man

Glazbeni ukus australskog producenta obuhvaća raznolike utjecaje i stilove – od housea preko downtempa i balearica pa sve do trancea. Zbog nekonvencionalnog načina spajanja housea i trancea, Fantastic Man na čelu je novog vala glazbenika koji žele oživjeti i osvježiti stari zvuk.

Osim same glazbe, njegov talent potvrdile su i priznate platforme, kao što su Boiler Room, HÖR Berlin, The Lot Radio, Kiosk Radio, NTS Radio Show, Phonica Records, Gop Tun, Ransom Note i mnogi drugi.

Fantastic Manove trake redoviti su dio repertoara brojnih hrvatskih DJ-eva, počevši od VHS-ovaca koji se ovom događanju neizmjerno vesele. Kolektiv je nastao sredinom 2018. godine, a osim klupskih događanja, imaju i podcast na SoundCloudu kroz koji surađuju s raznim domaćim i stranim izvođačima.

Ulaznice za party dostupne su isključivo na upadu po cijeni od 20 eura. Za sve novosti i aktualne informacije prati VHS na Instagramu i Facebooku.


Foto: press