Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

LucyLyu otkriva kojih 10 traka već dugo ne skida s USB-ova

Zavirili smo u glazbenu riznicu hrvatskog DJ-a poznatog po razigranim i vrlo plesnim setovima


Iako ga prijatelji opisuju kao chill lika”, glazba koju vrti LucyLyu daleko je od ovog pridjeva. Mladi Zagrepčanin jedan je od osnivača progama Subtilno koji slavi subove i perkusije, a prve korake kao DJ napravio je za pultom kluba KSET.

Nedugo zatim, uslijedili su nastupi na raznim događanjima hrvatskih i stranih organizatora. Uz klupske gigove, LucyLyu broji mnoge i na festivalima – od Seasplasha preko Blasta, Membraina i Reuniteda pa sve do britanskog Outlooka.

LucyLyu na Outlook Festivalu

Njegovi setovi puni su dubokih baseva, perkusija i razigranih ritmova koji tjeraju na ples. Da mu je glazbenu znatiželju nemoguće ugasiti, najbolje potvrđuje šarolika selekcija traka koje već neko vrijeme ne miče s USB-ova.

“Ovo bi bio nekakav presjek mojih ovogodišnjih gigova i traka koje sam, prema skromnom sjećanju, najviše puta zavrtio. Sviđa mi se nešto širi spektar žanrova u sklopu tih nastupa iako se generalno pokušavam ne opterećivati time”, kaže samozatajni producent.

LucyLyu

“Ima tu svega – od kojekakvih acidastih linija, UK garage prizvuka, dubstepa, grimea do DNB-a… Istovremeno mi je bila i poanta posložiti nekakvu gradaciju ne bi li sve skupa imalo smisla. ‘Nabubao’ bih ovdje još bar toliko traka, ali se negdje ipak treba i zaustaviti. Svakako preporučujem da ih poslušate na slušalicama ili nečemu sa sposobnijom proizvodnjom basseva. Nadam se da ćete uživati koliko i ja” poručuje LucyLyu.


Client_03 – UncompileDotSelf

Posij & Former – Nother Mist

Piezo – Sensory Overdraw

Frost – CKY RIP

Drone – All I Know (feat. Snowy)

Flatbush Zombies – Palm Trees (HØST 160 Edit)

Itoa – Glow Coma

DJ Swagger – Deep Down (Mathis Ruffing Remix)

Jubei & dBridge – Show Me

Break & Total Science – Blame You

Foto: Ana Bradvica / privatni album