Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Misteriozni Gesloten Cirkel stiže u Zagreb na Barba Label Night:”Očekujemo vrhunsku izvedbu”

Identitet Gesloten Cirkela, techno artista koji gotovo da ima mitski status, odnedavno je izašlo na vidjelo, a ovog petka ekipa koja stoji iza domaće etikete Barba plesačima će priuštiti nove i rijetke komadiće skrivene iza ikoničnog imena, i to uz pomoć ženske domaće snage na line up-u


Gesloten Cirkel svojim je stvaralaštvom uspio osvojiti gotovo svakog ljubitelja kvalitetne elektroničke glazbe, no kakav i koji se lik krije iza tog imena godinama je bila prava misterija. Iako je u međuvremenu otkriveno tko stoji iza tog zvučnog projekta i odličnih izdanja, njegovi nastupi uživo i dalje su ostali vrlo rijetki.

Ipak, lokalna publika će 22. veljače dobiti priliku uživati u jednom od Geslotenovih malobrojnih izvedbi uživo na label night-u domaće etikete Barba koji će ovoga puta zauzeti prostor zagrebačkog SoundFactoryja.

https://www.facebook.com/pytzek/videos/10156957771955480/
Video: Facebook

“Gesloten Cirkel je trenutno jedna od najboljih techno live izvedbi s izvrsnim technom i electrom koji idu uz glazbeni izričaj kakav njeguje Barba”, objašnjavaju organizatori koji nestrpljivo čekaju čuti što im gost donosi.

“Očekujemo vrhunsku izvedbu s puno energične glazbe koja pokreće sve na flooru. Techno i electro u najboljoj formi”, ističe Pytzek, DJ koji će uz Mislava, osnivača Barbe, također stati za pult te večeri.

Kako ne bi sve bilo prepušteno samo muškim rukama, line up-u se pridružuje i žensko pojačanje s domaćih prostora – Ivna Ji. “Ivna Ji je dugo na našem radaru. Odlična je DJ-ica i producentica koja se uklapa u generalnu sliku Barba etikete pa se samim time i nametala kao logičan izbor za ovaj događaj”, objašnjavaju organizatori.

Gostovanje koje je probudilo crve u guzama lokalnih partijanera samo je jedno u nizu nekoliko kojih Pytzek i Mislav pripremaju u bližoj budućnosti.

“Ponovno smo se pokrenuli s Burek/Barba događajima tako da od nas očekujte puno dobrih gostovanja do kraja godine. Za sad su do ljeta potvrđena tri super imena“, otkriva Pytzek za kraj.

MRTVA EGZOTIKA DIJELI 2×1 upad! Shareaj Facebook objavu članka (javno) na svom profilu uz #BarbaJeDoniaTechno i osiguraj si besplatno mjesto u prvom redu do podneva!

Više informacija i detalje programa prati na službenom Facebook događaju.