Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Nizozemski producent JEANS ispisat će prvo poglavlje priče programa All/One uz dva sjajna hrvatska DJ-a

Nakon posjeta Tisnom, nizozemski DJ JEANS stiže u Zagreb kao gost premijernog izdanja nove klupske večeri All/One


“Nothing but tracks and facts” geslo je novog programa All/One do čijeg prvog izdanja sitno brojimo. Riječ je o klupskoj večeri koja kanalizira rave senzibilitet topljenjem žanrovskih granica. Neodređena je tempom i nedefinirana stilom, a fokusira se na zanimljiva imena iz Hrvatske i svijeta.

Debitantski party održat će se 8. prosinca u klubu Željezničar, a u ulozi glavnog gosta naći će se nizozemski producent JEANS.

All/One presents: JEANS (Oracle Bones)

Baš kao i haška scena s koje dolazi, njegova je glazba nepredvidiva, slojevita i hipnotička. Fokusiran na brzinu i dubinu, osnivač Oracle Bones najradije se igra spajanjem tribala, deepa, breakbeata, tekna, acida i psychedelica.

Tijekom života slušao je svašta, od hip-hopa preko housea do junglea, a prve korake kao DJ i producent napravio je s 15 godina. JEANSOVA upornost u pomicanju granica i komunikaciji s publikom osigurala mu je rezidenciju u Het Magazijnu te ulogu voditelja programa u klubu PIP den Haag.

JEANS

Dok će mu ovo biti prvi nastup u Zagrebu, na našem tlu ranije je zasvirao kao headliner amsterdamskog festivala Dekmantel Selectors u Tisnom.

“Volim se prepustiti osjećaju da ekipa na flooru i ja zajedno stvaramo u trenutku”, rekao nam je JEANS u intervjuu iz 2022. godine, a sada i dodao kako jedva čeka nastup u našoj metropoli.

Uz njega, za DJ pult stat će i Carnero, vodiški DJ i suosnivač kolektiva Metz Attack. Mladi rezident kluba Masters najradije šara techno, trance, psy, deep i breakbeat varijantama uz dozu trippy ambientala. Na oblikovanje njegovog glazbenog izričaja, među ostalima, uvelike su utjecali umjetnici s nizozemske scene, uključujući i samog JEANSA.

Carnero

Naposljetku, lineup upotpunjuje pokretač All/Onea – Allan. Porijeklom iz Splita, član kolektiva KaosLab i TAMАN religiozno skuplja ploče i preferira old school, neovisno o žanru. Kada nije na brodu, najradije plovi vodama trancea, techna, electra i svega između uz stalno prisutnu psy notu.

Allan je uvijek raspoložen za svirku i višesatno vajbanje, upoznavanje kroz glazbu i razglabanje o njoj. Ovaj serijal događanja pokrenuo je da s istomišljenicima radi sve od navedenog i hrvatskoj publici predstavi malo drugačije glazbenike iz raznih dijelova svijeta.

Allan

Ulaznice za party dostupne su isključivo na ulazu po cijeni od 15 eura. Za sve aktualne informacije i novosti prati All/One na Instagramu ili Facebooku.

Foto: Press, Ana Bradvica / Artwork: DJ Labud