Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

GOOD CAUSE: Podržite event s dobrom (glazbenom) pričom i pomozite napuštenim psima

Akcija za pomoć napuštenim psima uz dobru glazbenu pozadinu na otvorenom prostoru pod nebom Zagreba


Azili za napuštene pse u Hrvatskoj često su prenapučeni, uvjeti u njima daleko su od idealnih, a mnogi egzistiraju jedino zahvaljujući trudu i vremenu volontera. Kako bi im se pomoglo, audio-vizualni kolektiv No Balance će u subotu 29. lipnja na novoj Art Park lokaciji organizirat prvi u seriji donacijskih eventa pod imenom Good Cause.

Foto: Borut Planinc

Naziv događa već sam po sebi šalje jasnu poruku, a u to ime ovaj će se put skupljati novac za Udrugu Rina koja svakodnevno brine o napuštenim psima, a ponajviše o starijim psima te psima s invaliditetom. Ako niste u mogućnosti podržati dolaskom i donacijom na samom događaju, uvijek možete posjetiti njihovu Facebook stranicu i pomoći kroz druge načine. Životinje i volonteri biti će jako zahvalni!

Kako No Balance kolektiv preko četiri godine uspješno organizira dnevne i noćne programe, tako ne planira stati ni na samo jednom dobrotvornom eventu već se nadaju seriji od nekoliko događaja godišnje i prikupljanju novca za brojne Hrvatske udruge koje brinu o životinjama.

Foto: Borut Planinc

Glavni partner projekta je Art Park Zagreb koji se već pobrinuo da Ribnjak ovog ljeta bude odlično uređen uz zavidnu ponudu pića, dok će se Platinum Hrvatska i Capa Pet Bistro pobrinuti da i vaši psi omaste brk.

Kako bi ova dobrotvorna priča imala i službenu kutiju za novčane donacije, pobrinuti će se Laserplexx. Vjerojatno ne treba posebno napominjati – event je iznimno dog friendly, a glazbu će birati poznate lokalne DJ snage i veliki fanovi životinja: El Commando, Funk Guru, Kornet, Pytzek i Tikach.

Foto: Borut Planinc

Ponesite dekicu, dlakavog četveronožnog prijatelja i podržite ovu hvalevrijednu priču, a više o Good Causeu pratite na službenom Facebook događaju.