Mrtva Egzotika

Mrtva Egzotika

Na FreeMentalovom Biologic stageu glazba će udarati 24 sata dnevno bez pauze

Drugo izdanje FreeMental festivala disat će na četiri stagea, a Biologic stage nekoliko će dana neprestano nuditi izvrstan i šarolik glazbeni program


FreeMental Festival lani se ljubiteljima trance i techno glazbe predstavio na svom debitantskom izdanju uz rijeku Mrežnicu, a ove godine u pojačanom izdanju seli na novu lokacijuTarej na otoku Cresu, gdje će od 15. do 18. kolovoza biti glazbeno-plesni raj za ljubitelje ljetnog hedonizma na obali.

Uz sekciju s ićem i pićem, radionice i zabavni sadržaj, na festivalu će biti sveukupno četiri glazbena floora: Psylogic, Biologic, Dublogic i Jamsession.

Fotografija FreeMental Festival.
Foto: Facebook

“Ove godine na Biologic stageu možete pronaći bogat program. Naime, ono po čemu se on razlikuje od ostalih je činjenica da na njemu muzika svira 24 sata dnevno, bez prestanka”, otkrivaju organizatori i dodaju kako se stage pali već na neslužbenom warm upu koji počinje u ponedjeljak 12. kolovoza: “Tako će gorjeti sve do kraja aftera koji može potrajati i do idućeg ponedjeljka.”

Stage je smješten u neposrednoj blizini plaže, ali uz debelu hladovinu tako da će i najzahtjevniji i najuporniji plesači biti zadovoljni. “Uz rakiju s obližnjeg Rakija bara ili koktelčić s obližnjeg cocktail bara, floor nudi savršen program za svu publiku željnu dobre zabave”, ističu freementalovci.

Fotografija FreeMental Festival.
Foto: Facebook

Uz vrhunsku muziku preko dana (psychill, downtempo, ambiental) pa sve do tvrdih zvukova techna, dub techna, Detroit techna, housea i ostalog preko noći, očekuje vas najbolje od hrvatske underground techno scene – dečki iz Zagreba, Splita i šire, koji će vas rasplesati i držati zagrijanima čak i tijekom noći.

Imena koja će zasvirati na Biologic stageu drugog izdanja FreeMental festivala:

Dujo
Allan
El Commando
Kommoda
Art Lentz
Cidakis
Nocturnal
DaYes


Više informacija i novosti o festivalu, kao i detalje o kupnji ulaznica pronađi na službenom Facebook događaju.